Felicitats a l’equip d’”Incerta glòria” d’Agustí Villaronga i de “Woody & Woody”, nominats als premis Goya 2018

13/12/2017
La Illes Balears Film Comission felicita els equips de la pel·lícula Incerta glòria i el curtmetratge Woody & Woody en motiu de la nominació als premis Goya 2018. Ambdues produccions compten amb part de l’equip de les Illes Balears.

Incerta glòria del director mallorquí Agustí Villaronga és una de les preferides als premis Goya a millor guió adaptat. És l'adaptació de la novel·la homònima de Joan Sales que narra el conflicte moral i sentimental entre quatre personatges (una dona i tres homes) amb la Guerra Civil espanyola com a teló de fons. Més que reflectir-hi el conflicte bèl·lic en si, la força narrativa del film es troba en les seqüeles emocionals que la guerra deixa en els seus protagonistes.

Un treball de Villaronga amb la productora Isona Passola després de Pa negre, la pel·lícula amb la qual ja va guanyar nou premis Goya i tretze Gaudí el 2011, i el Premi Nacional de Cinematografia.

Woody & Woody, dirigida pel cineasta mallorquí Jaume Carrió i escrita per la mallorquina Laura Gost, amb veu de Joan Pera -l’actor català que sempre ha doblat la veu de Woody Allen-, ha aconseguit la nominació al millor curtmetratge d’animació, per a una cinta que, en aquests moments i després de sumar múltiples premis, l’equip està intentant que arribi a mans de l’homenatjat, el cineasta novaiorquès.

 

 

 

 

Darreres Notícies

Una delegació balear formada per professionals del sector audiovisual de les Illes Balears assisteix al Festival Internacional de Cinema de Berlín 2019


La Conselleria de Cultura presenta el Cicle “Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives”


Jornades formatives sobre finançament audiovisual


La Conselleria de Cultura dona suport a les jornades professionals del festival Ibiza Cine Fest