La Conselleria de Cultura dona suport a les jornades professionals del festival Ibiza Cine Fest

28/01/2019
Hi col·labora des de l'Institut d'Estudis Baleàrics i l'Illes Balears Film Commission

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports dona suport a la celebració de la tercera edició del Festival Internacional de Cinema Independent d'Eivissa, Ibiza Cine Fest, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) i el suport de l'Illes Balears Film Commission, que col·laboren en la jornada professional. La tercera edició del festival es duu a terme del diumenge 27 de febrer al 3 de març a diferents espais d'Eivissa.

Concretament l'IEB col·labora en la quarta jornada professional que se celebrarà el dissabte 2 de febrer, de les 11.00 h a les 16.00 hores, a l'Auditori CC Cervantes (Sant Antoni de Portmany), sota el títol Producción de bajo coste con distribución de éxito i presentada per Javier Gutiérrez, crític cinematogràfic i president i coordinador de l’Asociación Premios Blogos de Oro.

Durant la jornada es projectarà Baratometrajes 2.0, a càrrec d'Hugo Serra i Daniel San Román, directors i productors del documental. Tot seguit, hi haurà una taula rodona presentada per Javier Gutiérrez i moderada per Rosa Delgado, amb Luis Galán, Natxo Leuza, Rosa Hannah Ziegle, Álvaro Gago, Dimitri de Clercq i Ángel Barroeta.

Ibiza Cine Fest

És un festival de cinema independent que en la seva segona edició va decidir potenciar també els llargmetratges. Com a novetat, el festival s'allarga en nombre de dies, a causa de l'èxit de les dues anteriors edicions. Durant 8 jornades de festival es projectaran una cinquantena d'audiovisuals.

Les diferents activitats del festival es duran a terme a Can Ventosa, Can Jeroni, Teatre Espanya i el Centre Cultural Cervantes, distribuïts a diferents punts de l'illa: Vila, Sant Josep, Santa Eulària i Sant Antoni.

L'acte inaugural del festival ha estat aquest diumenge 27 de gener a Can Ventosa, amb la projecció del documental Moonfae, una mujer en la guerra, sobre la vida i obra de Christine Spengler, produït per l'Ibiza Cine Fest. Per acabar, el 3 de febrer es projectaran els guardonats de les set seccions oficials, i s'entregaran el Premi del Jurat, Premi del Públic i el Premi de la Crítica. A més, el dissabte 2 es projectarà el documental Kyoko, nominat als Goya 2019 i que ha rebut el suport de l'Illes Balears Film Commission.

Darreres Notícies

Una delegació balear formada per professionals del sector audiovisual de les Illes Balears assisteix al Festival Internacional de Cinema de Berlín 2019


La Conselleria de Cultura presenta el Cicle “Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives”


Jornades formatives sobre finançament audiovisual


La Conselleria de Cultura a través de l'Illes Balears Film Commission col·labora en la celebració d'El Dia Més Curt amb una jornada professional