La IBFC i la MFC organitzen la jornada "Green Film Shooting" a Palma amb experts europeus

20/03/2017
El dilluns 27 de març la Illes Balears Film Commission i la Mallorca Film Commission organitzen la jornada formativa “Green Film Shooting”, on es debatrà amb experts europeus sobre com aplicar mesures de sostenibilitat a rodatges a les Illes Balears. Serà a partir de les 16h al Centre Cultural La Misericòrdia de Palma (entrada per Plaça de l’Hospital).

 

Comptarem amb la presència de de Birgit Heidsiek, editora de la revista europea Green Film Shooting, i Christiane Dopp, responsable de la Film Commission Hamburg Schleswig-Holstein (Alemanya), on el 2013 es va posar en marxa la Green Shooting Card per tal de fomentar rodatges sostenibles mediambientalment a la regió.  

 

També participaran dues tècniques de la DG d'Espais Naturals i Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern, així com la productora Palma Pictures, que farà una xerrada sobre la seva experiència en Green Shooting.

 

El dimarts 28 a a les 10:30h a La Misericòrdia es farà una reunió de treball oberta a professionals i productores del sector per tal d'estudiar com es podria implantar una Green Card a les Illes Balears.

 

Inscripció al formulari: https://goo.gl/forms/z6QAGu0cOtr82azD2 o per e-mail a info@illesbalearsfilm.com

 

 

 

 

Darreres Notícies

Una delegació balear formada per professionals del sector audiovisual de les Illes Balears assisteix al Festival Internacional de Cinema de Berlín 2019


La Conselleria de Cultura presenta el Cicle “Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives”


Jornades formatives sobre finançament audiovisual


La Conselleria de Cultura dona suport a les jornades professionals del festival Ibiza Cine Fest