La IBFC organitza una jornada formativa sobre festivals internacionals de cinema

17/02/2017
Els dies 23 i 24 de febrer la Illes Balears Film Commission i l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears organitzen la segona jornada formativa de l’any, que versarà sobre festivals internacionals de cinema i està dirigida als professionals i empreses del sector audiovisual.

 

La jornada consisitirà, primer de tot, en la xerrada introductòria “Producció cerca Festival”, a càrrec de Gemma Beltran, publicista i cap de premsa internacional del Festival de Cinema de Sant Sebastià. A continuació es presentarà la taula rodona “Els festivals parlen” que comptarà amb la presència de 4 directors de festivals de cinema internacionals, i en la que es debatrà sobre els objectius dels diferents tipus de festivals, què busquen, com seleccionen les produccions i què ofereixen als cineastes. El divendres 24 al matí els professionals interessats podran rebre un assessorament personalitzat sobre dossiers de projectes audiovisuals per presentar a festivals amb Gemma Beltran.

 

PROGRAMA

Dijous 23 de febrer

  • 16:00 a 17:00 hores

Xerrada “Producció cerca Festival” a càrrec de Gemma Beltran

Lloc: Arxiu del Regne de Mallorca (Carrer de Ramon Llull 3, Palma)

 

  • 17:30 a 19:30 hores

Taula rodona “Els festivals parlen”, amb:

Lloc: Arxiu del Regne de Mallorca (Carrer de Ramon Llull 3, 07001, Palma)

 

Divendres 24 de febrer

  • 10:00 a 13:00 hores

Reunions individuals de 20 minuts amb aquells professionals i empreses interessats en rebre assessorament personalitzat sobre dossiers de projectes audiovisuals per presentar a festivals, amb Gemma Beltran

Imprescindible cita prèvia

Lloc: Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (Carrer de la Protectora 10, Palma)

 

Inscripció:

Places limitades

 

Gemma Beltran és publicista i traductora. És cap de premsa internacional del Festival de Cinema de Sant Sebastià des de l'any 1999, i també ha estat al departament de premsa al festival de Sitges de 1994 a 1998, del qual va ser responsable del 96 al 98. També ha col·laborat amb els festivals DiBa, inCURT, Docs Barcelona. Com a publicista s’ha ocupat del llançament nacional i internacional de llargmetratges com Truman, Una pistola en cada mano, V.O.S., Dieta Mediterrània, Ficció, A la ciutat, El millor de mi, entre d’altres. És llicenciada en Traducció i Interpretació per la UAB i té un Diploma de Postgrau en Gestió Cultural per la City University de Londres i un Màster en Direcció de Comunicació per la UPF.

 

Si no vàreu poder assistir a la jornada, podeu consultar els vídeos aquí:

Darreres Notícies

Una delegació balear formada per professionals del sector audiovisual de les Illes Balears assisteix al Festival Internacional de Cinema de Berlín 2019


La Conselleria de Cultura presenta el Cicle “Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives”


Jornades formatives sobre finançament audiovisual


La Conselleria de Cultura dona suport a les jornades professionals del festival Ibiza Cine Fest