“La Llave Dalí” seleccionat al Millennium Docs Against Gravity de Polònia

12/05/2017
El documental mallorquí “La Llave Dalí”, dirigit per David Fernández i produït per Mallorca Video en coproducció amb IB3 Televisió ha estat seleccionat a la 14ª edició del Festival Millennium Docs Against Gravity, el festival de documentals més important de Polònia. L’esdeveniment tindrà lloc del 12 al 21 de maig a les ciutats de Varsòvia i Breslau, Gdynia, Bydgoszcz i Lublin. “La Llave Dalí” es projectarà els dies 15 i 17 de maig a l’emblemàtica Kinoteka de Varsòvia.

 

“La Llave Dalí” explica els apassionants 25 anys de lluita del mallorquí Tomeu l’Amo per demostrar que un quadre que va trobar en un antiquari, és obra de Salvador Dalí. Durant la seva recerca, Tomeu descobrirà el codi secret que Dalí va afirmar utilitzar en moltes de seves obres. Aquesta troballa aporta un nou significat a l'obra daliniana.

 

El documental ha estat també seleccionat al IbizaCinefest i al Festival Docs Barcelona, on es projectarà el proper divendres 26 de maig a les 18.00 al teatre del CCCB. A més, “La Llave Dalí” ha estat guardonat amb el premi al millor documental del Evolution Mallorca International Film Festival 2016, Festival Films Infest i Palma Film.

 

La firma austríaca Autlook Filmsales s’encarrega de la distribució internacional i ja han signat vendes a televisions de diversos països com Nova Zelanda (SKY Television), Finlàndia (YLE) i Itàlia (Sky Arts).

 

Durant l’any 2015 i 2016 la productora Mallorca Video va tenir l’oportunitat d’assistir amb aquest projecte a diversos mercats de festivals gràcies al suport de la Illes Balears Film Commission, l’ILLENC i la iniciativa del grup d’internacionalització de l’Associació de Productores de les Illes Balears. Entre els festivals destaquen MipDocCannes, IDFA Amsterdam i el Festival de San Sebastian, al qual “La Llave Dalí” va ser seleccionat per participar al Fòrum de Coproducció Lau Haizetara.  
 

Tràiler oficial: https://youtu.be/IVZKNhLJ0vA

 

Darreres Notícies

Una delegació balear formada per professionals del sector audiovisual de les Illes Balears assisteix al Festival Internacional de Cinema de Berlín 2019


La Conselleria de Cultura presenta el Cicle “Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives”


Jornades formatives sobre finançament audiovisual


La Conselleria de Cultura dona suport a les jornades professionals del festival Ibiza Cine Fest