L'Illes Balears Film Commission participa en la fira de localitzacions Focus London, que enguany celebra la seva quarta edició

03/12/2018
El servei integrat a l'IEB i que depèn de la Conselleria de Cultura hi comparteix estand amb la Mallorca Film Commission

L’Illes Balears Film Commission participa el 4 i el 5 de desembre a la fira de promoció d’espais per a rodatges Focus London, que se celebra a Londres al Business Design Centre London. Aquesta fira s’especialitza en la promoció de localitzacions per a rodatges de cinema, televisió i publicitat.
 
L’IBFC, integrat dins l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) i que depèn de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, compta amb un estand compartit a la fira amb la Mallorca Film Commission per promocionar les Balears com a localització idònia per a rodatges i els avantatges i possibilitats que presenta el fet de rodar a les diferents illes.
 
En aquests dos dies de fira s’ha programat un aperitiu compartit amb la Catalunya Film Commission i Mallorca Film Commission. L’objectiu d’aquesta trobada, que se celebra el dimarts 4 de desembre, és reunir els professionals acreditats en un mateix espai i afavorir els intercanvis entre la delegació balear i la resta d’assistents a la fira. S’ofereix un tast de producte de les Illes Balears.
 
La fira Focus London està dirigida a tots els sectors de la indústria audiovisual, des de la indústria cinematogràfica, passant per la televisió, la publicitat, l’animació i la interactivitat.  
 
Hi assisteixen creadors de contingut, films commissions i representants de serveis de producció i proveïdors de més de 60 països, i s’han programat més de 100 ponències on experts de la indústria abordaran les oportunitats i els reptes sobre el sector de la producció audiovisual en l’actualitat.

Darreres Notícies

Una delegació balear formada per professionals del sector audiovisual de les Illes Balears assisteix al Festival Internacional de Cinema de Berlín 2019


La Conselleria de Cultura presenta el Cicle “Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives”


Jornades formatives sobre finançament audiovisual


La Conselleria de Cultura dona suport a les jornades professionals del festival Ibiza Cine Fest