Marta Grimalt enllesteix el seu primer llargmetratge, Desierto en tu mente

21/07/2017
El film, pendent d'estrena, s'ha enviat a diversos festivals

Desierto en tu mente és un llargmetratge inèdit que ha estat dirigit, escrit i produït per Marta Grimalt (Palma, 1989). Es tracta d'una road movie surrealista filmada en format super 8, en blanc i negre, a espais tan diversos com Mallorca (Cap de Formentor, Cala Boquer), Califòrnia (San Francisco, Los Ángeles, Joshua Tree Desert, Palm Springs) i Barcelona, gràcies al suport d'entitats com Echo Park Film Center of Los Angeles, l'Estruch de Sabadell i l'Illes Balears Film Commission.

Aquesta producció independent tracta d'un novel·lista que, a partir de les seves frustracions, connecta amb una noia rodamon, i ambdós comencen un viatge que els porta a trobar-se amb pintorescos personatges en un misteriós món urbà, mentre s'acosten a la pacífica natura del desert. Un viatge de llums i ombres on ambdós protagonistes intentaran no perdre l'esperança i trobar la pau interior. Aquesta pel·lícula amb tocs onírics es caracteritza pel llenguatge experimental i per aconseguir, per mitjà d'imperfeccions tècniques i d'execució, un efecte de fantasia orgànica. A més, destaca per les composicions visuals laberíntiques i per la música electrònica, que ambienta la psicodèlia i la pertorbació, caraterístiques dels personatges.

Desierto en tu mente és el primer llargmetratge de Grimalt, tot i que no és el primer treball de la directora, que ha rebut diversos guardons, tant pel video-art Zoapre (Premi Barcelona Visual Sound 2016) com pel curtmetratge Streetlight Anxiety (Premi al Millor curtmetratge Balear al Shorts In-Fest). Grimalt, membre de l'Associació de Cineastes de les Illes Balears, ha començat a enviar la seva opera prima -encara sense estrenar- a diversos festivals de cinema.

 

Darreres Notícies

Una delegació balear formada per professionals del sector audiovisual de les Illes Balears assisteix al Festival Internacional de Cinema de Berlín 2019


La Conselleria de Cultura presenta el Cicle “Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives”


Jornades formatives sobre finançament audiovisual


La Conselleria de Cultura dona suport a les jornades professionals del festival Ibiza Cine Fest