Marta Grimalt enllesteix el seu primer llargmetratge, Desierto en tu mente

21/07/2017
El film, pendent d'estrena, s'ha enviat a diversos festivals

Desierto en tu mente és un llargmetratge inèdit que ha estat dirigit, escrit i produït per Marta Grimalt (Palma, 1989). Es tracta d'una road movie surrealista filmada en format super 8, en blanc i negre, a espais tan diversos com Mallorca (Cap de Formentor, Cala Boquer), Califòrnia (San Francisco, Los Ángeles, Joshua Tree Desert, Palm Springs) i Barcelona, gràcies al suport d'entitats com Echo Park Film Center of Los Angeles, l'Estruch de Sabadell i l'Illes Balears Film Commission.

Aquesta producció independent tracta d'un novel·lista que, a partir de les seves frustracions, connecta amb una noia rodamon, i ambdós comencen un viatge que els porta a trobar-se amb pintorescos personatges en un misteriós món urbà, mentre s'acosten a la pacífica natura del desert. Un viatge de llums i ombres on ambdós protagonistes intentaran no perdre l'esperança i trobar la pau interior. Aquesta pel·lícula amb tocs onírics es caracteritza pel llenguatge experimental i per aconseguir, per mitjà d'imperfeccions tècniques i d'execució, un efecte de fantasia orgànica. A més, destaca per les composicions visuals laberíntiques i per la música electrònica, que ambienta la psicodèlia i la pertorbació, caraterístiques dels personatges.

Desierto en tu mente és el primer llargmetratge de Grimalt, tot i que no és el primer treball de la directora, que ha rebut diversos guardons, tant pel video-art Zoapre (Premi Barcelona Visual Sound 2016) com pel curtmetratge Streetlight Anxiety (Premi al Millor curtmetratge Balear al Shorts In-Fest). Grimalt, membre de l'Associació de Cineastes de les Illes Balears, ha començat a enviar la seva opera prima -encara sense estrenar- a diversos festivals de cinema.

 

Darreres Notícies

El Govern destina 100.000 € a ajudes per a la producció audiovisual


Publicada la convocatòria de subvencions per a la producció i coproducció audiovisual balear per als anys 2018 i 2019


Cinc dones cineastes analitzen el paper de la dona en el cinema i l’audiovisual dins el festival “El dia més curt - La festa del curtmetratge”


Felicitats a l’equip d’”Incerta glòria” d’Agustí Villaronga i de “Woody & Woody”, nominats als premis Goya 2018