Oberta la convocatòria per participar al programa "A Sunday in the Country"

05/05/2017
La Illes Balears Film Commission i l'ILLENC han obert la convocatòria per a que quatre cineastes i/o productors de les Illes Balears participin al programa "A Sunday in the Country".

"A Sunday in the Country" és una activitat de networking organitzada per l'Acadèmia de Cinema Europeu (European Film Academy - EFA), que se celebrarà per primera vegada a Mallorca, entre el divendres 30 de juny i el dilluns 3 de juliol, coincidint amb l'Atlàntida Film Fest. El projecte reunirà entre 10 i 13 joves cineastes europeus amb membres de l'EFA i professionals de prestigi del panorama cinematogràfic actual, que assessoraran i compartiran experiències amb els participants durant l'estada.

La trobada és una gran oportunitat per debatre, aprendre, inspirar-se, intercanviar idees i fer nous contactes amb professionals de diferents països europeus, i compleix amb dos dels objectius de la Illes Balears Film Commission: facilitar la coproducció internacional i promocionar les Illes Balears com a espai per a rodatges.

El programa "A Sunday in the Country" s'ha celebrat anualment des de l'any 1995 a països com Alemanya, Polònia, Dinamarca, Àustria, Islàndia, Suècia, Croàcia i Malta, entre d'altres.

 

Requisits per participar:

  • Ser director, guionista o productor jove resident o nascut a Mallorca, Menorca, Eivissa o Formentera
  • Tenir un nivell d'anglès mitjà
  • Tenir ganes d'intercanviar projectes, idees i experiències amb joves talens europeus, així com participar als tallers dels experts
  • Es valorarà tenir un projecte, preferentment llargmetratge, en desenvolupament
  • L'EFA recomana que els participants hagin fet un màxim de dos curtmetratges i/o un llargmetratge

 

Si compleixes els requitits, ens pots enviar un e-mail a info@illesbalearsfilm.com abans del 20 de maig amb les següents dades: 

  • Nom complet i dades de contacte (e-mail i telèfon)
  • CV en anglès (màxim una pàgina) i breu carta de motivació (en anglès)
  • Enllaç per veure obra anterior i/o teasers de projectes audiovisuals
  • Una foto personal
  • Un dossier amb un projecte en desenvolupament, preferentment llargmetratge, que inclogui un pressupost i un pla de finançament

Aquesta informació serà traslladada a la comissió de seguiment de "A Sunday in the Country" de l'EFA, que farà la selecció final.

 

Més informació sobre "A Sunday in the Country" a la web: https://www.europeanfilmacademy.org/A-Sunday-in-the-Country.29.0.html

Darreres Notícies

Publicada la convocatòria de subvencions per a la producció i coproducció audiovisual balear per als anys 2018 i 2019


Cinc dones cineastes analitzen el paper de la dona en el cinema i l’audiovisual dins el festival “El dia més curt - La festa del curtmetratge”


Felicitats a l’equip d’”Incerta glòria” d’Agustí Villaronga i de “Woody & Woody”, nominats als premis Goya 2018


Premis de creació audiovisual